Snel meer weten van:

 

Oprichten BV

 

Rechtsvormkeuze

 

Uw rechtsvorm direct online regelen

Het gemak van Ottens Vallei Notaris online maakt rechtszekerheid betaalbaar.

Ontdek de ideale rechtsvorm voor uw onderneming!

Een bedrijf beginnen, kan op veel manieren. Fulltime, parttime, met of zonder personeel, alleen of samen, als eenmanszaak of als bv. Niet alleen een goed ondernemingsplan is belangrijk. Ook hoe u begint en in welke rechtsvorm maakt deel uit van een goede voorbereiding. Wij kunnen u onder meer helpen kiezen met de rechtsvorm van uw nieuwe bedrijf.

Oprichten BV

Als u kiest voor een BV, samen of met een zakenpartner, dan is er een aantal zaken dat u eerst moet regelen. In een adviesgesprek bepalen we samen hoe we dit vorm gaan geven. Na ons adviesgesprek maken wij de oprichtingsakte van de bv. In deze oprichtingsakte zijn de statuten van de bv opgenomen. Statuten zijn de regels die voor de bv gelden vanaf de oprichting. 

Rechtsvormkeuze

Als u met een ander een bedrijf start, kunt u bijvoorbeeld gaan samenwerken via een vennootschap onder firma of een bv. Wij adviseren welke rechtsvorm het beste bij de nieuwe onderneming past. Daarnaast adviseren wij u bij het maken van de samenwerkingsafspraken. Het is belangrijk daar de nodige aandacht aan te besteden om onenigheid in de toekomst te voorkomen. De samenwerkingsvorm kunt u bij Ottens Vallei Notaris formaliseren. 

Partner beschermen tegen ondernemersrisico's 

Bent u getrouwd of woont u samen? Het is goed om uw partner in een vroegtijdig stadium te beschermen tegen de risico's die u als ondernemer loopt. Daarnaast kunnen altijd onverwachte zaken gebeuren, waar u nu misschien nog geen rekening mee houdt. Wie moet uw bedrijf bijvoorbeeld overnemen als u ziek bent of overlijdt? Wij adviseren u hoe u zicht beschermt tegen onverwachte situaties.

 

 
 

Contact

Kerkewijk 53
3901 EC  Veenendaal
T  0318-55 28 28
F  0318-55 33 44
info@ottensvalleinotaris.nl
ottensvalleinotaris.nl

BTW NL809586113B01
KvK 30127772

Volg ons

facebook_follow.pngtwitter_follow.pnglinkedin_follow.png