Uw verklaring van erfrecht direct online regelen

Het gemak van Ottens Vallei Notaris online maakt rechtszekerheid betaalbaar.

U bent tot executeur benoemd, en nu?

Een dierbare of bekende is overleden. In deze moeilijke tijd moeten allerlei zaken worden geregeld. Als u erft of u bent in het testament tot executeur benoemd, heeft u een rol in de afwikkeling van de erfenis. Wij kunnen u helpen de afwikkeling in goede banen te leiden.

Wat is een verklaring van erfrecht?

Een verklaring van erfrecht is een officieel document met informatie over de overledene, de nalatenschap en de erfgenamen. De verklaring van erfrecht wordt op verzoek van de erfgenamen opgesteld en is vaak noodzakelijk voor het vrijgeven van onder meer bankrekeningen en partnerpensioenen.

Hulp en advies nodig bij boedelafwikkeling?

Bij het afwikkelen van nalatenschappen komen veel meer zaken aan de orde dan u soms van tevoren had verwacht. Denk hierbij aan praktische zaken als de opzegging van abonnementen, huur van een woning of het terugbrengen van medische hulpmiddelen. Voorts zullen de aangifte erfbelasting en een slotaangifte inkomstenbelasting opgesteld en ingediend moeten worden en moet de erfenis worden verdeeld.


Regel zorgeloos uw erfbelasting(aangifte)

Het kan zijn dat u erfbelasting over (delen van) uw erfenis moet betalen. Dit bedrag hangt af van de waarde van de erfenis maar ook van uw relatie tot de overledene. Ottens Vallei Notaris helpt u graag bij het doen van erfbelastingaangifte.

 

 

Download onze brochure:

 
 

Contact

Kerkewijk 53
3901 EC  Veenendaal
T  0318-55 28 28
F  0318-55 33 44
info@ottensvalleinotaris.nl
ottensvalleinotaris.nl

BTW NL809586113B01
KvK 30127772

Volg ons

facebook_follow.pngtwitter_follow.pnglinkedin_follow.png