Snel meer weten van:

Koopovereenkomst

Opmaken koopovereenkomst

 

 

 

 

 

 

Uw verkoop direct
online regelen

Het gemak van Ottens Vallei Notaris online maakt rechtszekerheid betaalbaar.

Stel de verkoop van uw huis veilig!

U heeft (eindelijk) een koper voor uw huis gevonden. Het is belangrijk voor u dat de koop doorgaat, want u wilt zelf een nieuw huis kopen of u heeft al een nieuw huis gekocht. Kortom: u bent op zoek naar zekerheid.

Verkopen

Wanneer u een koper gevonden heeft, bent u er nog niet. Het huis wordt pas verkocht wanneer er met de koper een schriftelijke koopovereenkomst is gesloten. Daarna wordt het huis aan de koper overgedragen door een notariële akte. Als de akte is ingeschreven in het Kadaster is de koper (pas) echt de eigenaar. Voor het zover is, moet er nog wel wat gebeuren. De koper zal allerlei vragen hebben aan u en u zult informatie moeten geven over de woning. We helpen u hier graag bij.
 

Volmacht

Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het ondertekenen van de akte van levering kunnen wij een volmacht voor u opmaken. De volmacht kunt u dan bij ons op kantoor of een ander notariskantoor ondertekenen. 

Koopovereenkomst

Wanneer u een koopovereenkomst opmaakt, krijg u veel zekerheid. In de koopovereenkomst spreekt u onder meer met de koper af wanneer het huis in eigendom aan u wordt overgedragen. De overdracht van de eigendom gebeurt door een notariële akte die door de notaris in het Kadaster wordt ingeschreven. 

 

Download onze brochure:

 
 

Contact

Kerkewijk 53
3901 EC  Veenendaal
T  0318-55 28 28
F  0318-55 33 44
info@ottensvalleinotaris.nl
ottensvalleinotaris.nl

BTW NL809586113B01
KvK 30127772

Volg ons

facebook_follow.pngtwitter_follow.pnglinkedin_follow.png