Een uitgestoken hand op de belangrijke momenten in uw leven

Ottens Vallei Notaris vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor u klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in uw leven.

 

Kwaliteit in dienstverlening

Een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Om kwaliteit te meten en te waarborgen hanteert Netwerk Notarissen een eigen kwaliteitssysteem.

 

Helder advies

Adviezen van een Netwerknotaris zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten. De aangesloten juristen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. Een Netwerknotaris kan voor uw vraag of zaak altijd de expertise van het Notarieel Kenniscentrum van Netwerk Notarissen inroepen. De akten en adviezen die je van een Netwerknotaris krijgt zijn in begrijpelijke taal. Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is.

 

Voorlichting

Door middel van publiekscampagnes maken wij consumenten en ondernemers bewust van mogelijke juridische risico’s die zij lopen. We dragen daarbij concrete oplossingen aan voor politiek, bedrijfsleven en consumenten.

 

Algemene verordening persoonsgegevens

Als dienstverlener voldoen wij uiteraard aan alle regels van de AVG. Voor alle relevante informatie kunt u onze privacyverklaring raadplegen.

 

 
 

Contact

Kerkewijk 53
3901 EC  Veenendaal
T  0318-55 28 28
F  0318-55 33 44
info@ottensvalleinotaris.nl
ottensvalleinotaris.nl

BTW NL809586113B01
KvK 30127772

Volg ons

facebook_follow.pngtwitter_follow.pnglinkedin_follow.png